Organizatori

Primaria Comunei Ciurila

Comuna Ciurila, situată la 20 km față de Cluj-Napoca, 25 km de municipiul Turda și la 30 km de Câmpia Turzii. Se întinde pe o suprafață de 72 km2, având o populație de peste 1.500 de locuitori, dispuși în satul reședință de comună Ciurila și satele Șutu, Filea de Jos, Filea de Sus, Pădureni, Pruniș, Sălicea și Săliște.
Comuna este așezată pe Dealul Feleacului – depresiunea Hășdate, în zona bazinului hidrografic al râului Hășdate.
Accesul în comună se face prin localitatea Sălicea.
În comuna Ciurila se găsește o rezervație naturală pe valea Dumbrava Filei (cunoscută pentru specia de orhidee ocrotită “Papucul Doamnei”).

Sport Management Events

logo_white_background

Cros. Semimaraton. Maraton. Ultramaraton. Sosea sau trail.
Vom organiza evenimentul tau de la in capat la altul. Vom implica profesionisti cu mare experienta atat in participare cat si in organizarea de competitii sportive de anvergura. Partenerii nostri ne sustin pentru a va crea o experienta de neuitat.
SPORT MANAGEMENT EVENTS va livra catre clientii nostri evenimente construite special pentru nevoile acestora. Indiferent ca va fi vorba de o cursa competitiva sau una de amatori, pentru publicul larg sau pentru angajatii companiei, pe pista sau pe sosea, pe drumuri publice sau pe carari de munte, pe stadion sau in sala, SPORT MANAGEMENT EVENTS va gasi cele mai bune si creative solutii. Pentru ca ne uneste pasiunea pentru sport si determinarea de a face evenimentele memorabile.

Proiectele SPORT MANAGEMENT EVENTS 2019-2020:

AROBS Transilvania Half Marathon 6 octombrie 2019

La Salina Race – Trail Running & MTB 12 octombrie 2019

Cluj EcoTrail Ultramarathon 1 decembrie 2019

Hoia Baciu Night Run 4 iulie 2020

12H Cycling Marathon 26 iulie 2020

Run in Cluj – comunitatea alergatorilor clujeni