Organizatori

Primaria Comunei Ciurila

Comuna Ciurila, situată la 20 km față de Cluj-Napoca, 25 km de municipiul Turda și la 30 km de Câmpia Turzii. Se întinde pe o suprafață de 72 km2, având o populație de peste 1.500 de locuitori, dispuși în satul reședință de comună Ciurila și satele Șutu, Filea de Jos, Filea de Sus, Pădureni, Pruniș, Sălicea și Săliște.
Comuna este așezată pe Dealul Feleacului – depresiunea Hășdate, în zona bazinului hidrografic al râului Hășdate.
Accesul în comună se face prin localitatea Sălicea.
În comuna Ciurila se găsește o rezervație naturală pe valea Dumbrava Filei (cunoscută pentru specia de orhidee ocrotită “Papucul Doamnei”).

Atelierul de Sanse

LOGO_ATELIERUL-DE-SANSE-LOWRES-RO

Asociația “Atelierul de șanse” este un loc al prieteniei și al parteneriatului în care ideile tale de a face lumea mai frumoasă pot să își găsească sprijinul financiar, juridic și logistic pentru a le transforma în fapte bune.
Orice gând de a construi un viitor mai bun, oricât de îndrăzneț ar fi, își poate găsi susținerea aici în rândurile noastre.
În “Atelierul de șanse” promovăm caritatea în adevăratul sens al cuvântului și tot ceea ce facem se bazează pe voluntariatul și generozitatea societății civile și a mediului de afaceri.
Ne preocupă în principal viitorul copiilor din Romania, dar nu stăm deoparte pentru nici o alta față a societății pe care ai dori să o faci mai frumoasă.
Așa ca împărtășește-ne ideile tale și în “Atelierul de șanse” vom încerca să le dăm viața, fiind alături de tine, sau dacă îți plac proiectele noastre în derulare susține-ne și “fii alaturi de noi”!

Sport Management Events

 

logo_white_background

Cros. Semimaraton. Maraton. Ultramaraton. Sosea sau trail.
Vom organiza evenimentul tau de la in capat la altul. Vom implica profesionisti cu mare experienta atat in participare cat si in organizarea de competitii sportive de anvergura. Partenerii nostri ne sustin pentru a va crea o experienta de neuitat.
SPORT MANAGEMENT EVENTS va livra catre clientii nostri evenimente construite special pentru nevoile acestora. Indiferent ca va fi vorba de o cursa competitiva sau una de amatori, pentru publicul larg sau pentru angajatii companiei, pe pista sau pe sosea, pe drumuri publice sau pe carari de munte, pe stadion sau in sala, SPORT MANAGEMENT EVENTS va gasi cele mai bune si creative solutii. Pentru ca ne uneste pasiunea pentru sport si determinarea de a face evenimentele memorabile.

Proiectele SPORT MANAGEMENT EVENTS 2019:

AROBS Transilvania Half Marathon 6 octombrie 2019

Cluj EcoTrail Ultramarathon 1 decembrie 2019

Hoia Baciu Night Run 6 iulie 2019

12H Cycling Marathon 27 iulie 2019

Run in Cluj – comunitatea alergatorilor clujeni

 

 

 

Advertisements