Regulament

Inainte de a va inscrie online la evenimentul Salicea Trail Run, va rugam sa cititi cu multa atentie acest Regulament deoarece orice solicitare care vine in contradictie sau contravine regulamentului nu va fi luata in considerare.

Salicea Trail Run este o competitie sportiva de alergare pe teren acidentat organizata de Sport Management Events.

Competitia are 3 probe de concurs:

 • Full de Salicea 42 km cu 1100m D+/-, 5 puncte de alimentare/hidratare, 2 puncte ITRA
 • Half de Salicea  26km cu 750m D+/-, 4 puncte de alimentare/hidratare 1 punct ITRA
 • Juma’ de Half 13km cu 410m D+/-, 2 puncte de alimentare/hidratare

Toate traseele se desfasoara pe drum public, drumuri forestiere, poteci marcate si nemarcate si vor fi semnalizate corespunzator de către organizatori.

Startul si sosirea vor fi în loc Salicea, Piscina Sun Tropez, (GPS location) judeţul Cluj.

Participare:

Traseele Salicea Trail Run sunt destinate celor care au implinit varsta de 18 ani, sunt apți din punct de vedere medical si sunt obisnuiti cu un efort sustinut. Minorii intre 14-18 ani vor putea participa numai cu acordul scris al tutorelui legal la cursele Half de Salicea si Juma’ de Half. Acordul se da prin semnarea olografa a declaratiei pe proprie raspundere de catre tutorele legal prezent personal la preluarea kitului de concurs, alaturi de concurent.

Fiecare participant, indiferent de modul de inscriere, trebuie sa semneze la preluarea numarului de concurs, pe langa tabelul de participare si preluarea kit-ului de concurs, si o declaratie de proprie raspundere, prin care declara ca a fost informat asupra regulamentului, a luat la cunostinta, intelege si isi asuma riscurile medicale, juridice şi de alta natura ale participarii la Salicea Trail Run, concurs organizat pe teren accidentat cu riscuri specifice acestui tip de alergare, ce nu pot fi decat partial controlate de masurile luate de organizatori.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza intrarea in cursa in urmatoarele situatii:

 • Neprezentarea actului de identitate;
 • Stare de sanatate alterata vizibil;
 • Stare de ebrietate;
 • Lipsa echipament adecvat.

Inscriere in concurs:

Inscrierea se face prin completarea formularului disponibil pe www.saliceatrailrun.com  Aceasta devine valida dupa confirmarea efectuarii platii in cazul curselor Half de Salicea, Juma’ de Half sau Cursa Copiiilor

Fiecare inscris va achita o taxa de participare care este comunicata la seciunea INREGISTRARE

Daca, dupa inscriere, se doreste anularea acesteia, taxa de participare nu poate fi returnata decat in cazul achizitiei asigurarii de returnare in valoare de 25 ron disponibila pe parcursul procesului de inregistrare. Taxa nu mai poate fi returnata sub nici o forma dupa data de 01.09.2020.

Locul poate fi cedat unui alt concurent printr-un e-mail la office@runincluj.ro  pana in data de 01.09 2020; la fel se procedeaza in cazul in care proba se vrea schimbata.

Descalificare:

Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica sau penaliza concurentii in urmatoarele cazuri:

 • Lipsa numarului de concurs;
 • Depasirea timpului limita;
 • Abaterea de la traseu;
 • Ratarea unui punct de control;
 • Aruncarea de deseuri;
 • Comportament neadecvat fata de alti concurenti, organizatori, voluntari sau alte persoane;
 • In cazul descalificarii taxa de participare nu se va returna.

Siguranta:

 • In timpul evenimentului circulatia rutiera pe drumul public nu va fi oprita, astfel ca pe o portiune scurta de traseu se pot intalni autovehicule. Acest fapt atrage asupra participantilor obligatia de a respecta regulile de conduita in trafic impuse de lege;
 • Va exista un punct de prim ajutor, insa organizatorii nu îsi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de accident sau prejudiciu aparut ca urmare a participarii la Salicea Trail Run. Totodata isi rezerva dreptul de a modifica traseul de concurs in functie de conditile meteo. Orice modificare va fi comunicata pe pagina http://www.saliceatrailrun si pe pagina  de Facebook Sălicea Trail Run.
 • In cazul anularii evenimentului din motive extraordinare (calamitati naturale, vreme nefavorabila care poate pune in pericol integritatea participantilor) taxa de participare NU va fi returnata;
 • Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate pe traseu sau la tabara de baza.

Protectia datelor:

Organizatorii evenimentului SALICEA TRAIL RUN declaram pe propria răspundere că am luat la cunoştinţă de prevederile legale referitoare la protecţia datelor cu caracter personal şi consimtim să păstram confidenţialitatea datelor cu caracter personal a căror prelucrare o vom efectua în condiţiile legii, în virtutea atribuţiilor de organizatorice, inclusiv după încetarea activităţilor de prelucrare a acestor date. Ne este cunoscut faptul că încălcarea normelor legale privind protecţia datelor cu caracter personal atrage răspunderea administrativă, disciplinară, materială, civilă ori penală, în raport cu gravitatea faptei, potrivit legii.